Droom, proef, geniet....

Wat wenst u..........

Van lunch tot diner "Mon Rêve".

Ons huiskamerrestaurant is geen professioneel restaurant, immers het is tot stand gekomen vanuit onze liefde voor eten, drinken en interieur. Toch willen wij u het geheel naar de zin maken zodat u met een tevreden gevoel en volle buik ons huis weer uitstapt.

Behalve een kompleet diner wat wij aanbieden voor 4 tot 12 personen, kunnen wij ook een lunch serveren. Alles kan alle dagen dagen per week worden gereserveerd uitgezonderd zondag. Aanvang van het diner vanaf 18.00 uur. De lunch kan starten vanaf 13.00 uur. Lunch is eveneens mogelijk voor 4 tot 12 personen.

Op lunchtijd is het ook mogelijk gebruik te maken van de diner formule.

Het diner "Mon Rêve"

Het diner wat wij verzorgen is altijd verschillend, wij werken met verse producten welke horen bij het seizoen. Het is onze wens u te laten genieten van een zo kompleet en gevarieerd mogelijk diner.

We trachten u gerechten voor te zetten die u zelf niet elke dag op tafel hebt.  We maken graag gebruik van schaal- en schelpdieren, zoals kreeft, oesters en scampi's. Ook niet zo vaak gebruikt gevogelte als duif en kwartel staan wel eens op het menu, evenals vergeten groenten als aardpeer of pastinaak. Ook visgerechten met bijvoorbeeld zeebaars of koningspoon, vergezeld van zeekraal en lamsoor zijn favoriet. 

We starten het diner met een aperitief "Mon Rêve" met bijpassende amuse.

Het diner bestaat altijd uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, bij alle gangen van het diner schenken wij voor u aangepaste wijnen, uit traditionele, en nieuwe wijnlanden.

We sluiten het diner af met verse koffie of thee naar keuze, vergezeld van een versnapering.

Voor dit zeer complete diner vragen wij Euro 62,50 pp incl. alle dranken. 

Opmerking:

Mochten er met betrekking tot het eten of drinken speciale wensen zijn dan vernemen wij dat graag wanneer u reserveert, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Op verzoek kunnen wij ook een Fruit du Mer verzorgen, dit verzorgen wij met dagverse schelp- en schaaldieren.

Een Fruit du Mer incl. halve kreeft en een fles cava bieden wij aan voor dagprijs.

Onze lunch

Lunch

Prijs voor een lunch is Euro 47,50 per persoon.De lunch bestaat uit een voorgerecht en hoofdgerecht. Bij de lunch schenken wij aangepaste wijn. We sluiten af met koffie of thee.