Droom, proef, geniet....

Sfeer proeven..........

Warmte en rust

Warmte en rust, dat is wat u ervaart als u ons huiskamerrestaurant Mon Rêve binnenstapt. Ons interieur is een mix van Engelse en Franse stijl. Het Engelse ziet u onder andere terug in de gebruikte verven van Farrow & Ball op de wanden en in de gebruikte stofferingen. Franse elementen ziet u dan weer in de accessoires, een wespentaille paspop, oude boeken...... een lederen hoedendoos is dan weer uit Engeland afkomstig, kortom een mix op en top!

Het interieur is tot stand gekomen vanuit onze hobby, het verzamelen van leuke curiosa, het hoeft absoluut geen antiek te zijn, maar moet passen in de door ons gewenste en gecreëerde sfeer. Wij willen dat u, net als wijzelf, volledig tot rust komt en intens kan genieten van al het lekkers wat wij voor u bereiden en serveren. Tijdens het diner kunt u dan behalve van het eten, genieten van de romantische sfeer welke, als was het een warme deken, rondom u heen hangt.

In de donkere maanden van het jaar verwarmen wij onze woning met haardvuren in woon- en leeskamer, vele kaarslichtjes zorgen samen met aangepaste muziek voor de authentieke sfeer.

Een perfect gedekte tafel nodigt u uit om plaats te nemen..........het laatste woord is aan u! 

Reportage

Het maandblad Special Woon, inmiddels omgedoopt tot Wonen Landelijke Stijl publiceerde een reportage over ons interieur in het najaar van 2005. In de loop van de jaren is ons interieur nog verder geëvalueerd tot wat het nu is.........