Droom, proef, geniet....

Woordje vooraf.........

Ons huiskamerrestaurant

Ook dit jaar ontvangen wij u weer graag in ons huiskamerrestaurant om u te kunnen verwennen.

Ons huiskamerrestaurant is een bijzonder restaurant, het beschikt over slechts één tafel. Aan deze tafel bieden wij plaats aan 4 tot 12 personen om te genieten van een door ons bereid menu dit in een Engels getinte setting.

Ons huiskamerrestaurant is alle dagen open uitgezonderd zondag, reserveren is nodig, aanvang van de lunch kan vanaf 13.00 uur het diner kan vanaf 18.00 uur. Wij stellen zelf een menu samen wat altijd wordt bereid met verse producten welke horen bij het seizoen. Het menu wat wij u presenteren is nooit hetzelfde, mochten er dingen zijn die u absoluut niet wenst dan kunt u dat uiteraard altijd vooraf aan ons vertellen.

Het restaurant is enerzijds ontstaan uit onze hobby voor koken, we houden zelf van lekker eten en drinken, daarnaast is onze voorliefde voor een warm romantisch interieur mede bepalend geweest om deze twee te combineren tot "Mon Rêve".

Wij koken uitsluitend voor besloten groepen, u komt dus nooit met "vreemden" aan tafel te zitten, u kunt dus intens genieten van het door uzelf gekozen gezelschap. We zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

We zorgen voor aangepaste muziek, romantisch licht en in de winter voor een haardvuur, wat wenst u nog meer...........

Bent u klaar voor een bijzondere ervaring? Neem dan contact met ons op!

Voor de volledigheid willen we vermelden dat roken niet is toegestaan in onze woning. Pinnen is niet mogelijk graag contante betaling.